Σχετικά με την εταιρεία μας

Έχουμε την εμπειρία, στοχεύουμε σε ουσιαστικές λύσεις

Η επιχείρηση stampadiko.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του διαφημιστικού και επιχειρηματικού δώρου από το 2000, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με τον επαγγελματισμό. Έχουμε εδραιωθεί στον τομέα της μεταξοτυπίας, των θερμομεταφερόμενων σταμπών και του κεντήματος, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Τα χρόνια εμπειρίας, μας έχουν εξοπλίσει με τα καλύτερα εφόδια έτσι ώστε να εξυπηρετούμε κάθε επιθυμία και απαίτηση.

Διαφημιστικά δώρα, μεταξοτυπία, κέντημα

Το stampadiko.gr στοχεύει να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις για τον διαφημιζόμενο και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών. Η πολυετείς εμπειρία, οι γνώσεις στο διαφημιστικό δώρο, την μεταξοτυπία και το κέντημα, ο εξελιγμένος εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις καινοτόμες εφαρμογές και το καλά εξειδικευμένο προσωπικό προσέδωσαν στο stampadiko.gr σημαντικό ρόλο στην αγορά.

Τυπώνουμε και κεντάμε σε ένδυμα και σε ύφασμα

Ο κάθετος σχεδιασμός την επιχείρησης είναι σε θέση να δημιουργήσει, κατασκευάσει το εικαστικό του λογοτύπου σας τοσο για τύπωμα όσο και για κέντημα. Στο stampadiko.gr ο πελάτης-συνεργάτης έχει την δυνατότητα να τυπώσει και να κεντήσει πάνω σε δικά του προίόντα ή να επιλέξει από τη δική μας γκάμα. Έχουμε την ευχέρια να τυπώσουμε και να κεντήσουμε τόσο σε έτοιμο ένδυμα όσο και σε ύφασμα.


Η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι προτεραιότητά μας

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας. Μπορείτε να στείλετε email στο info@stampadiko.gr

https://www.stampadiko.gr/contact-us/